OVER ONS

Dirk en Renate van der Kruk, partners, eigenaren en trotse ouders van 4 fantastische kinderen. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse liftinstallaties is niets onmogelijk bij Dirk en Renate. 

Dirk en Renate zijn inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden: van assistentie bij ramen wassen aan de binnenkant van de lift tot monteren van 20 Tons autoliften, van personenliften (hydrolisch of tractie) tot goederenliften, heffers en trapliften.

“Wij denken in oplossingen en daarom werken wij voor verschillende opdrachtgevers. Want bij de Liftinstallateur is niets onmogelijk in de liftenwereld.” Aldus Dirk en Renate

Dirk en Renate bezitten diverse diploma’s om overal te werken aan liften en ook is VCA-vol in hun bezit.

Tevens is Dirk keurmeester van gereedschappen, je kunt er 100% van op aan dat  al hun elektrisch gereedschap goed gekeurd is en wil je zelf ook je gereedschappen laten keuren is dit ook mogelijk bij De Liftinstallateur!

Bij de werkzaamheden van de Liftinstallateur staan zorgvuldigheid, netheid en veiligheid voorop en als er gedacht wordt dat het niet veilig uitgevoerd kan worden dan doen Dirk en Renate het op een andere manier die wel veilig is ook als dit betekent dat we hierdoor later thuis zijn, Dirk en Renate hebben alles behalve een 9 tot 5 mentaliteit en staan altijd voor hun klanten klaar!! 

Fortradio is één van onze grootste opdrachtgevers. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hydroliek in de liften. Door hun grote voorraad in onderdelen kunnen ze snel schakelen en zorgen ze ervoor dat stilstand van een lift door een kapot onderdeel snel hersteld is. Wij voeren deze taken waar nodig voor hun uit. 

Per 01-01-2019 is de naam kruk3huis verleden tijd en gaan Dirk en Renate met een nieuwe naam het nieuwe jaar in. De Liftinstallateur is een naam die beter bij de branche past en daardoor ook makkelijker te vinden als mensen zoeken naar een gespecialiseerd bedrijf in de lifttechniek. 

Aangezien Dirk en Renate als liftmonteurs bijna dagelijks de vraag krijgen of ze de film ‘De Lift’ kennen wilden ze graag een stukje hiervan verwerken in het logo want natuurlijk kennen Dirk en Renate deze film en zijn ze groot fan, daardoor is de naam ‘De Liftinstallateur’ ontstaan inclusief het logo! 

 

Met werkzaamheden in de gehele Benelux kunnen Dirk en Renate monteren, renoveren, repareren, adviseren en begeleiden van bouwploegen. Natuurlijk behoort onderhoud van de liften ook tot  één van de vele de mogelijkheden bij De Liftinstallateur! 

WIJ HEBBEN GEEN 9 TOT 4 MENTALITEIT!

© 2020 De Liftinstallateur. All rights served                                           made with  ♥  by Kreatiev